Blog News
تأثیر تدابیر کشورهای مهم در رشد یا زوال ارزهای دیجیتال در سال 2021 - چشمانداز تأثیرهای آن بر سال 2022
آلسات پرداخت

تأثیر تدابیر کشورهای مهم در رشد یا زوال ارزهای دیجیتال در سال 2021 - چشمانداز تأثیرهای آن بر سال 2022
در این مقاله به تأثیر ابرقدرتهای دنیای سیاست بر روی ارز دیجیتال و بازار کریپتو میپردازیم که گاهی اوقات پلنهای معاملهگرهای بزرگ بازار را برهم میزند.
1. السالوادور
یکی از بهترین اتفاقهای ممکن برای بیتکوین پذیرفته شدن آن بهعنوان پول رسمی در کشور السالوادور بود که این اتفاق باعث شد بیتکوین برای مدتی روند صعودی به خود گرفته و تسلط بیتکوین روی بازار سایر ارزها افزایش یابد.
2.روسیه
پهناورترین کشور دنیا بر خلاف السالوادور تأثیر مثبتی بر روی بازار ارز دیجیتال نگذاشت بلکه باعث سقوط ارزش بازار شد؛ در گزارشی بانک مرکزی روسیه خواستار ممنوعیت تبادل و ماینینگ و تجارت ارز دیجیتال شد که این بیانیه باعث کاهش 7درصدی بیتکوین و روز دیگر آن سقوط ۹% را تجربه کرد و دوجکوین ریزش دهدرصدی طی چهار روز را شاهد شد.
در گزارشی دیگر ادعا شد که روسیه میخواهد با کمک ارزهای دیجیتال تحریمهای حاصل از جنگ را دور بزند که این نیز باعث کاهش شدید قیمت ارزهای دیجیتال شد و دور از انتظار نیست که این حواشی و ادامه جنگ بازار کریپتو را در سال 2022 تحتتأثیر منفی خود قرار بدهد.
در گزارشی دیگر ادعا شد که روسیه میخواهد با کمک ارزهای دیجیتال تحریمهای حاصل از جنگ را دور بزند که این نیز باعث کاهش شدید قیمت ارزهای دیجیتال شد و دور از انتظار نیست که این حواشی و ادامه جنگ بازار کریپتو را در سال 2022 تحتتأثیر منفی خود قرار بدهد.
3.چین
ممنوعیت بیتکوین در چین اگرچه باعث کاهش ۱۴درصدی در طی سه روز کاری شد ولی باعث افزایش تسلط بیتکوین روی تمام ارزها به مدت سه ماه شد. کارشناسان و معامله گران پیشبینی کردهاند این حرکت چین بسیار حساب شده و هوشمندانه است و بسیار به نفع بازار کریپتو است چون اگر در سال جاری بیانیهای مبنی بر آزاد شدن تجارت ارز دیجیتال ارائه شود باعث تسلط زیاد و صعود بلندمدت و قوی بیتکوین و میم کوینها را شاهد خواهیم بود.
4.تایلند
کشور تایلند برای نشاندادن نظارت خود بر روی معاملات، مالیات ترید را رایگان کرد تا بازار کریپتو را برای مدت کوتاهی سبزپوش کند. این کار اداره مالیات تایلند برای حذف کردن مالیات ترید باعث شد راه برای حذف مالیات هموار شود و با شنیدهشدن چنین خبری از سوی کشور دیگر روند صعودی بازار با شیب تندتری ادامه خواهد یافت.
5.ایالات متحده آمریکا
سخنان دو رئیسجمهور اخیر و بیانیه آنها در مورد ارز دیجیتال بازار را طی مدت زیادی در روند نزولی قرارداد و تریدرها را از بازار کریپتو بهسوی فیوچرز کشاند و باعث کاهش شدید استخرهای ارزها شد بیانیه رئیسجمهور فعلی آمریکا باعث پولبک شدید و بنیادی در نقطه حساس بیتکوین شد و تسلط بیتکوین را روی بازار کاهش داد.
6.هند
یکی از سیاستهایی که شاید در چین اعمال شود را پیاده کرده یعنی در سال 2018 تمامی بانکهای خود را از فراهمکردن شرایطی برای معامله ارز دیجیتال منع کرد ولی در سال 2021 با دادخواست کارشناسان و کارآفرینان این ممنوعیت لغو شد تا باری دیگر دوربین رسانه روی بیتکوین باشد و بازار را سبزپوش کند.
7.استرالیا
رئیسجمهور استرالیا در طی گزارشی اعلام کرد دیفای بستری عالی برای پیشرفت استرالیاست همچنین وزیر اقتصاد این کشور دلیل علاقه خود را به ارزهای دیجیتال نشان میدهد؛ در حال حاضر سرمایهگذاری روی بازار با شیب بسیار روانی در حال انجام است و پیشبینی میشود نهنگهای بزرگی از استرالیا وارد بازار خواهند شد که در سالهای آتی رنج قیمت بیتکوین و به طور کل نقدینگی بازار را افزایش میدهد.
بهطورکلی هرگونه اقدامی توسط سه ابرقدرت دنیا (چین٫روسیه٫ایالات متحده آمریکا) روی بازار انجام شود ضرری در پی نخواهد داشت هرچند اگر برای مدت کوتاهی بازار قرمز گونه به نظر برسد ولی طرفداران و توجه زیادی را به خود جلب میکند.
در سال 2021 تعداد زیادی از نهنگان بازار از جمله نهنگان بیتکوین٫ارزهای خود را نقد کردند که این باعث کاهش شدید قیمت بیتکوین شد ولی در مقابل با این تصمیم هند برای برداشتن تحریمها رنج بیتکوین را تا ۵۰۰۰ دلار به سمت بالا برد و این نقطه عطفی در بیتکوین بود. کشورهای زیادی از جمله پاکستان٫کلمبیا٫کنیا٫اوکراین تجارت ارز دیجیتال را در کشور خود آزاد کردند و این امتیاز مثبتی برای نشاندادن آیندهدار بودن بازار و جدی گرفته شدن آن و آشنایی افراد بیشتر با بازار است.