Blog News

مزایای درگاه‌پرداخت‌ درون‌برنامه‌ای

pen
آل‌سات پرداخت
مزایای درگاه‌پرداخت‌ درون‌برنامه‌ای
در پست «درگاه پرداخت اینترنتی – IPG» به معرفی درگاه پرداخت، انواع درگاه پرداخت و نحوۀ دریافت آنها صحبت کردیم. درگاه پرداخت اینترنتی (Internet Payement Gateway) یکی از روش‌های ساده و مؤثر پرداخت الکترونیکی است که در هنگام انجام خرید و تراکنش‌های آنلاین مورداستفاده قرار می‌گیرد. در این روش کاربر پس از تکمیل سبد خرید خود از سایت فروشنده و زدن دکمه پرداخت اینترنتی وارد صفحه پرداخت شرکت پرداخت مربوطه (PSPها) می‌شود و پس از تکمیل فرایند پرداخت به صفحه سایت فروشنده بازگردانده می‌شود. این فرایند ممکن است برای خریدار کمی خسته‌کننده باشد. برای ارتقاء تجربه خرید مشتری در خرید آنلاین نوع جدیدی از درگاه پرداخت به نام «درگاه پرداخت درون‌برنامه‌ای» ابداع گردیده تا مشتری بدون نیاز به خروج از محیط اپلیکیشن‌های موبایل با امنیت و سهولت بالا نسبت به انجام تراکنش و پرداخت‌های الکترونیک خود اقدام کند. در این مقاله می‌خواهیم در مورد این نوع درگاه پرداخت، مزیت‌های آن و نحوۀ ایجاد این امکان صحبت کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.


درگاه‌پرداخت درون‌برنامه‌ای چیست؟

ابزار Software Development Kit یا به‌اختصار SDK ابزاری هست که به توسعه‌دهندگان برنامه‌های Android و  iOS  اجازه می‌دهد درگاه پرداخت را به شیوه جدیدتری در برنامه‌هایشان در اختیار داشته باشند؛ بنابراین دیگر نیاز نیست کاربر را برای پرداخت وجه به خارج از اپلیکیشن هدایت کنید یا web view باز کنید.
این محصول یک برنامه جانبی و نوعی ابزار توسعه (SDK: Software Development Kit) است که با الحاق به اپلیکیشن‌ها قابلیت پرداخت آنلاین را به آنها می‌افزاید. در این درگاه پرداخت مبلغ و سایر اطلاعات موردنیاز به‌صورت خودکار درج می‌شود و به‌این‌ترتیب امکان بروز خطای انسانی حذف می‌شود. این محصول به صاحبان درگاه پرداخت امکان می‌دهد که درنهایت امنیت، دریافت وجه خود را از طریق خود برنامه انجام دهند.
قبل از اینکه بتوانید از این امکان استفاده کنید باید از شرکت‌های درگاه پرداخت مستقیم و یا پرداخت‌یارها کد پذیرنده دریافت کنید تا بتوانید از این امکان استفاده کنید.


مزایای درگاه‌پرداخت درون‌برنامه‌ای 

به‌حداقل‌رساندن وقفه در خرید
افزایش سرعت پرداخت
ساده‌تر شدن فرایند خرید و سفارش  
 

پس در کل درگاه پرداخت برای اپلیکیشن دو حالت دارد:

حالت اول: استفاده از مکانیزم webview
صفحه پرداخت درگاه پرداخت اینترنتی مجاز، توسط برنامه پرداخت با استفاده از مکانیزم WebView درون‌برنامه پرداخت باز شده و کاربر اطلاعات کارت را در آن وارد می‌کند. سپس تراکنش مستقیماً روی درگاه پرداخت اینترنتی مجاز انجام می‌شود.
 
حالت دوم: استفاده از API یا SDK مجاز
در این حالت برنامه پرداخت، از قابلیت‌های نرم‌افزاری ارائه شده توسط یکی از ارائه‌دهندگان API یا ارائه‌دهندگان SDK استفاده می‌کند.API  یا SDK مسئول برقراری ارتباط برنامه پرداخت با درگاه پرداخت مجاز است. اطلاعات کارت توسط کاربر در برنامه پرداخت وارد شده و مستقیماً با استفاده از API  یا SDK برای انجام تراکنش به درگاه پرداخت مجاز ارسال می‌شود.

آل‌سات‌پرداخت، پرداخت یار بانک مرکزی، ارائه‌دهنده درگاه پرداخت مستقیم و درگاه‌پرداخت واسط است. اگر صاحب کسب‌وکار هستید و نیاز به فروش محصولات و خدمات خود به‌صورت آنلاین دارید، می‌توانید به‌سادگی و ظرف کمتر از 24 ساعت پس از احراز هویت، درگاه پرداخت اینترنتی خود را دریافت کنید و به کسب‌وکار خود رونق دهید. جهت اخذ درگاه پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید.