نحوه ثبت نام ودریافت درگاه اینترنتی IPG پذیرنده حقوقی

بدون شک درگاه پرداخت اینترنتی (Internet Payment Gateway) یا همان IPG؛ یکی از پر کاربردترین ابزارهای دریافت وجه از طریق اینترنت برای کسب و کارهای آنلاین می‌باشد.
مشتریان شما توسط این درگاه پرداخت، مستقیماً به شبکه تبادل الکترونیکی بانک‌ها (شبکه شتاب) متصل هستند  و می‌توانند هزینه کالا یا خدمات ارائه شده را از طریق اینترنت و از تمامی کارت‌های بانکی عضو شتاب پرداخت کنند.
در ادامه نحوه ایجاد و دریافت درگاه پرداخت اینترنتی IPG  برای پذیرندگان حقوقی را باهم مرور می‌کنیم.

بعد از ورود به داشبورد مدیریتی با انتخاب منو درگاه پرداخت IPG وارد صفحه ثبت نام بشوید.

برای ثبت نام ،اگر شخص حقوقی هستید ازقسمت ثبت نام حقوقی اقدام کنید.

با انتخاب گزینه ثبت نام از قسمت ثبت نام حقوقی به صفحه اطلاعات شرکت منتقل می‌شوید که باید اطلاعات شرکت را با دقت در فیلد های مربوطه پر کنید. نام حقوقی شرکت را به صورت فرمت انگلیسی و فارسی وارد کنید. در ادامه فیلد های شناسه ملی، کد اقتصادی، ایمیل ،آدرس وبسایت کسب و کارتان را با حفظ فرمت ذکر شده پر کنید. در ادامه پر کردن فیلد های تلفن ثابت ، تلفن همراه ، شماره فکس/ تلفن یادتان نرود. برای ادامه روند ثبت نام بر روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید.

در مرحله بعد باید اطلاعات اعضای شرکت را به صورت دقیق وارد کنید برای این منظور ابتدا نام و نام خانوادگی و نام پدر اعضای شرکت را به صورت فرمت انگلیسی و فارسی وارد کنید. سپس فیلد های جنسیت، شماره شناسنامه،کد ملی، سمت و تاریخ تولد را پر کنید. برای افزودن عضو جدید بر روی آیکون افزودن عضو دیگر کلیک کرده و سپس فیلد های مربوط را پر کنید. همچنین با کلیک بر روی آیکون حذف، اطلاعات مربوطه را می‌توانید حذف کنید. برای ادامه روند ثبت نام بر روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید.

در مرحله بعد باید اطلاعات کسب و کار خودتان را وارد کنید. دقت کنید که جهت فعال شدن درگاه پرداخت توسط سامانه شاپرک ، باید اطلاعات کد پستی ، شماره تلفن ثابت ، کد ملی و تاریخ تولد وارد شده در حساب کاربری آل سات پرداخت شما برابر با همان اطلاعات هنگام دریافت کد مالیاتی باشد. گروه کسب و کار و زیر گروه کسب و کار خودتان را از بین گزینه های مربوطه انتخاب کنید. اگر کد مالیاتی دریافت کرده این کد مربوطه را در فیلد مورد نظر وارد کنید. توجه داشته باشید که هنگام دریافت کد مالیاتی اگر به صورت حقوقی ثبت نام کرده اید لازم است که در آل سات پرداخت هم اطلاعات حقوقی خودتان را وارد کنید. اگر کد مالیاتی دریافت نکرده اید، محتوای آموزشی راهنمای دریافت کد مالیاتی را مرور کنیدو از گزینه دریافت کد مالیاتی اقدام کنید. در ادامه فیلد های کد پستی ،تاریخ ثبت شرکت، کشور، استان و شهر را پر کنید و آدرس شرکت را با فرمت فارسی در قسمت آدرس اقامتگاه قانونی تایپ کنید. اگه محل شرکت و یا دفتر و مغازتان به صورت اجاره ای می‌باشد باید شماره اجاره نامه و تاریخ شروع و پایان اجاره نامه در فیلد های مربوطه درج شود. همچنین اگه مجوز ای نماد دارید لینک ای نماد و تاریخ انقضای ای نماد رو وارد کنید و برای ادامه روند ثبت نام گزینه مرحله بعد را انتخاب کنید.

در مرحله اطلاعات بانکی نام دارنده حساب ، شماره شبای مورد نظر، تسهیم هر حساب را وارد و مشخص کنید. با استفاده از آیکون حساب دیگر می‌توانید حساب جدید تعریف کنید و برای حذف کافیست آیکون حذف را انتخاب کنید. با استفاده از سیستم تسهیم درآمد حاصل از فروش هر محصول با نسبت هر سهم که شما تعریف کرده‌اید به صورت جداگانه محاسبه و به صورت خودکار به حساب شریک‌های تجاری شما واریز می‌شود. انجام تمامی واریزی‌های تسهیمی بین حساب‌های ذی‌نفعان تنها با یکبار تعریف قابل انجام می‌باشد و برای هر واریز نیاز به وارد کردن مجدد نسبت‌های سهمی نیست. توجه داشته باشیدکه نام دارنده حساب باید با مشخصات فردی مطابقت داشته باشد.

در مرحله آپلود مدارک باید مدارک مربوط به شرکت و اعضای شرکت را وارد کنید. در قسمت مدارک شرکت با انتخاب آیکون مربوطه ، عکس اساسنامه و عکس صفحه اول روزنامه را آپلود کنید. از بخش اعضای شرکت، عکس رو و پشت کارت ملی و صفحه اول شناسنامه هر شخص را آپلود کرده و با انتخاب گزینه ارسال مدارک روند ثبت نام را نهایی کنید.لازم به ذکر است حجم عکس ها نباید از 50 کیلوبایت کمتر و از 250 کیلوبایت بیشتر باشد.

بعد از اتمام روند ثبت نام به صفحه لیست IPG های حقوقی منتقل می‌شوید که در جدولی تمام درخواست های ipg های شما را نمایش می‌دهد. از طریق زیر منو لیست های حقوقی هم میتوانید به این لیست دسترسی داشته باشید.

بعد از تایید مدارک و احراز هویت اطلاعات شما یک api key در اختیارتان قرار می‌گیرد هم چنین با کلیک بر روی ردیف مربوطه میتوانید اطلاعات تکمیلی ipg حقوقی را مشاهده کنید.